Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

AKO SI VYBRAŤ MEDZI VERTIKÁLNYMI A HORIZONTÁLNYMI VETERNÝMI TURBÍNMI?

Veterné turbíny rozdeľujeme do dvoch kategórií podľa smeru ich činnosti – veterné turbíny s vertikálnou osou a veterné turbíny s horizontálnou osou.
Veterná turbína s vertikálnou osou je najnovším úspechom technológie veternej energie s nízkou hlučnosťou, malým rozbehovým momentom, vysokým bezpečnostným faktorom a širším rozsahom použitia.Jeho vlastné výrobné náklady sú však relatívne vysoké a čas spustenia relatívne krátky, takže len projekty alebo kupujúci s vysokými požiadavkami na kvalitu produktu si vyberajú veterné turbíny s vertikálnou osou.

LIEKOVÁ SIELA

Naproti tomu veterné turbíny s horizontálnou osou sa používajú skôr, s nižšími celkovými nákladmi na spracovanie materiálu a vysokou účinnosťou výroby energie, ale ich požiadavky na počiatočnú rýchlosť vetra sú vyššie a koeficient hluku je tiež o 15 dB vyšší ako koeficient vertikálnej osi.Na farmách, cestnom osvetlení, ostrovoch je používanie horských napájacích systémov bežnejšie.

FLYT POWER HORIZONTÁLNA VETERNÁ TURBÍNA
Preto veterné turbíny s vertikálnou osou aj veterné turbíny s horizontálnou osou majú svoje výhody a nevýhody a výber z nich by mal závisieť od potrieb vašej aplikácie.


Čas odoslania: 11. apríla 2022